“Strength lies in differences, not in similarities”

“Strength lies in differences, not in similarities”

Stephen R. Covey

Als autoriteit weet jij als geen ander wat er binnen jouw eigen vakgebied speelt. Jouw inzichten, kennis en ervaring zijn het uitgangspunt voor het starten van de Digital Innovation Community. Wij geloven erin dat we jou als trainer of spreker nog meer in je kracht kunnen zetten, vooral als je jouw gemeenschappelijke kenmerken en interesses met gelijkgestemden kunt delen. De onderlinge verbondenheid en kennisdeling staat in de Digital Innovation Community centraal. Samen bouwen we aan één grote kennisbank en aan een netwerk van gespecialiseerde trainers en sprekers die hun ervaringen met elkaar en anderen kunnen delen.

Daarnaast vindt er een verschuiving plaats ten aanzien van kennisvergaring en de manier waarop mensen tegenwoordig leren. Hierbij geeft de markt in toenemende mate zelf aan naar welke informatie zij op zoek is en men verwacht snel antwoorden te vinden op hun vragen, want tijd is immers kostbaar. 

Met de Digital Innovation Community willen we ervoor zorgen dat we nog sneller én beter invulling kunnen geven aan deze verschuiving en de snel veranderende behoeften in de markt.

De Digital Innovation Community is meer dan een kennisbank en meer dan een platform voor gelijkgestemden. Vanuit de Digital Innovation Academy willen we namelijk graag weten wie welke expertise aanwezig is en wanneer deze beschikbaar is. Met deze informatie is de Digital Innovation Academy namelijk in staat om heel gericht thematische evenementen, cursussen of opleidingen op te zetten.

Waarom de Digital Innovation Community ook voor jou waardevol is
De community is exclusief toegankelijk voor gelieerde trainers en sprekers. Het lidmaatschap is kosteloos. De waarde van de community is dat de Digital Innovation Academy je direct en rechtstreeks kan benaderen wanneer dit nodig is.

Veel gestelde vragen

Onderstaand vind je antwoord op diverse vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen, laat het ons weten zodat we opheldering kunnen geven.

Laat via het contactformulier aan ons weten dat je lid wilt worden van de Digital Innovation Community. Na ontvangst van je inschrijving nemen we contact met je om samen het aanmeldingsproces te doorlopen.

Nee, er zijn geen financiële verplichtingen en deze gaan er in de toekomst ook niet komen.

Het lidmaatschap betekent dat jij bij de Digital Innovation Academy bekend bent als geverifieerd trainer of spreker. Dus wanneer er een evenement, training of workshop  georganiseerd wordt kan hiervoor benaderd worden. Het is dan aan jou om op ons verzoek in te gaan.

Indien de Digital Innovation Academy gebruik maakt van jouw diensten als spreker of trainer, dan worden naast jouw tarief ook alle andere onkosten volledig vergoed. De afspraken worden in een overeenkomst vastgelegd, zodat onduidelijkheden uitgesloten worden. Met andere woorden, met jouw lidmaatschap is het mogelijk om extra inkomsten te genereren. Wij leggen graag in een persoonlijk gesprek toe hoe dit verdienmodel er uit ziet!

De Digital Innovation Community is draait om wederzijdse belangen. Als lid kom je enerzijds in contact met gelijkgestemden met gemeenschappelijke kenmerken en interesses. Vanuit de community worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld en dat heeft een meerwaarde. Ook zullen er in de toekomst Community Member Days georganiseerd worden, zodat het meer gaat leven en persoonlijker wordt. Anderzijds sta je in direct contact met de Digital Innovation Academy, zodat we weten wie welke expertise heeft en op welke manier en wanneer deze ingezet kan worden.

De Digital Innvation Academy heeft kennis en ervaring op het gebied van organiseren van evenementen, trainingen en workshops en een groot zakelijk netwerk aan wie dit aangeboden wordt. Echter jouw lidmaatschap en inbreng zijn van belang om ons te blijven ontwikkelen en om nieuwe producten en diensten aan te blijven bieden.

Digital Innovation Academy training
Digital Innovation Academy symposium

Wacht niet langer en wordt ook lid van de Digital Innovation Community!

Maak je aanvraag compleet door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen!

Pagina 1 van 5

Over jou

Huidige professionele situatie

Op welke wijze kunnen we met je contact opnemen?

Kennisgebieden en specialisaties

Plaats hier de link naar je online CV of portfolio

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.