Historie

De Digital Innovation Academy is ontstaan uit Floris Competence Management, een opleidingsbureau dat zich specifiek richt op het trainen van IT professionals.
Floris Competence Management is in 2010 opgericht en heeft opdrachtgevers over de gehele Benelux regio.

7020
koppen koffie
12350
Personen gecertificeerd
24750
Personen opgeleid
1125
Trainingen verzorgd

Waar staan we nu

De Digital Innovation Academy is een start-up in een niche markt, waarbij we ons op een bewezen business model in de markt gaan zetten.
Vanuit Eindhoven gaan we een volledig nieuwe markt bedienen met een onderscheidend portfolio en bovenal met unieke trainers en sprekers.

“Het antwoord ten aanzien van het oplossen van duurzame- en maatschappelijk vraagstukken ligt in digitale innovatie en transformatie. Mens en kennis moeten alleen bij elkaar gebracht worden en men moet de potentie gaan inzien.”

Rein Floris – Digital Innovation Academy

WIE WE ZIJN

De Digital Innovation Academy richt zich op het aanbieden en verzorgen van opleidingen, cursussen, lezingen en evenementen op het gebied van digitale innovatie en transformatie.

De Digital Innovation Academy biedt vooraanstaande sprekers en specialisten een onafhankelijk platform waar kennis en vaardigheden met anderen gedeeld kunnen worden.

Hierbij streven we er naar dat de strategische inzet van digitale technologieën, innovaties en transformaties gebruikt wordt bij het oplossen van maatschappelijke en duurzame vraagstukken.

WAT WE DOEN

De Digital Innovation Academy richt zich op het aanbieden en verzorgen van opleidingen, cursussen, lezingen en evenementen op de volgende domeinen:

       – Artificial Intelligence
– Big Data
– Data Science
– Deep Learning
– I
nternet of Things
– Machine Learning