wordt ook trainer of spreker

wordt ook trainer of spreker

en ontvang direct, exclusief toegang tot de Digital Innovation Community

De Digital Innovation Academy is in ontwikkeling en daardoor voortdurend op zoek naar interessante en bevlogen trainers en sprekers die onze organisatie willen komen versterken. Als trainer of spreker ben je automatisch Digital Innovation Community lid. Een uniek platform waar gelijkgestemden kennis en ervaringen met elkaar delen en die samen met ons de Digital Innovation Academy naar een hoger niveau brengen.

become-teacher

Hoe je Digital Innovation Academy trainer of spreker wordt

Het begint met enthousiasme, de drive om anderen iets te leren, passie en uiteraard dien je over specialistische kennis en ervaring binnen jouw eigen vakgebied te beschikken. Daarnaast moet je het leuk en interessant vinden om lid te worden van de Digital Innovation Community. Uiteraard worden alle geleverde diensten volledig vergoed!

Meld je hier direct aan als gastspreker of -trainer!

Ga jij de uitdaging aan en wil je ook gastspreker of -trainer worden? Laat het ons dan hier dan direct weten!

Voor een groep mensen spreken is niet voor iedereen weggelegd, vooral niet als het voor langere tijd is en je daarbij de aandacht van je doelgroep moet kunnen blijven behouden en men moet blijven boeien.

Ben jij iemand die een inhoudelijk goed verhaal heeft, dit op een leuke en interessante manier kan overdragen en meer kan dan een 'standaard riedeltje'? Dan is de Digital Innovation Academy op zoek naar jou!

Wat we zoeken
- Trainers of sprekers die op inhuurbasis hun kennis en ervaringen met anderen willen delen
- Ervaring met het verzorgen van trainingen, presentaties, workshops of evenementen voor groepen
- Ruime kennis en ervaring binnen hun eigen specialisme en vakgebied
- Eigen trainingen, workshops of content is een pré, maar geen must.

Voldoe jij aan dit profiel en lijkt het je wat om bij de Digital Innovation Academy trainer of spreker te worden, meld je dan direct aan!
Duidelijke afspraken en heldere wederzijdse verwachtingen zijn de basis van een goede samenwerking en resultaten.

Wat kan jij van ons verwachten?
De Digital Innovation Academy staat voor open en eerlijke communicatie, lange termijn samenwerkingen en uiteraard om samen op een leuke manier geld verdienen. Al onze inspanningen zijn er dan ook op gericht om de markt te bedienen, om jou te laten doen waar je goed in bent en waar je hart ligt.

Daarnaast verwelkomen we jou als Digital Innovation Community Member. Een uniek platform waar je met beroepsgenoten in contact komt en kennis en ervaring uitgedeeld wordt.

Wat wij van jou verwachten?
Een streven naar gedeelde waarden, aandachtspunten, kwaliteitsnormen en aanpak als trainer of spreker, waarbij de langetermijn gedachte en -samenwerking de basis vormt.
De Digital Innovation Academy is op zoek naar trainers of sprekers op de volgende domeinen:

- Artificial Intelligence
- Big Data
- Data Science
- Deep Learning
- Internet of Things
- Machine Learning

Wil jij ook graag trainer of spreker worden voor de Digital Innovation Academy meld je dan nu aan!